Geradariams – Utenos seniūnijos bendruomenės vaikų dienos centro „Aitvaras“ padėka

Utenos rajono savivaldybės administracijos informacija

utena.lt

Kalėdinis laikotarpis – puikus metas padėkoti partneriams, rėmėjams, geros valios žmonėms. Utenos seniūnijos bendruomenės vaikų dienos centro „Aitvaras“ bendruomenė turi kam tarti nuoširdų ačiū, nes centro lankytojams, o ir pačiam centrui gyvuoti padėjo nemažas būrys gerų žmonių, kurių geri darbai džiugino, puošė ir šildė.
Už gerus darbus, bendrystę, materialinę paramą bei savanorišką veiklą Utenos seniūnijos bendruomenės vaikų dienos centro širdingai dėkoja Lietuvos Raudonojo kryžiaus Utenos skyriui bei jo vadovei Editai Valiulienei, Utenos Dievo apvaizdos bažnyčios klebonui Remigijui Kavaliauskui, organizacijai Cognizant Technology Solutions ir jos atstovei Ramunei Ostapkevičiūtei, Tomai Dvilevičienei, savanorišką veiklą organizuojančios organizacijos VšĮ „Ne imti, bet duoti“ savanorystės programų koordinatorei, Utenos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biurui, savanoriams Kristinai Kamarauskaitei, Rugilei Šinkūnaitei, Kamilei Sadauskaitei, ir Sintei Klaudijai Tendzelskytei.


Tuo pačiu visiems savo geradariams „Aitvaras“ linki šiltų ir linksmų artėjančių švenčių, džiugaus laukimo, stiprios sveikatos ir tikisi, kad užsimezgusi draugystė nenutrūks ir kitais metais.

Share this post

Parašykite komentarą