Policija rugsėjį stiprina pajėgas keliuose

Kasmet prasidėjus mokslo metams, nuo pat pirmųjų dienų keliuose itin padidėja transporto priemonių srautas, suintensyvėja eismas. Todėl visą rugsėjį policija suaktyvina savo darbą prie mokymo įstaigų esančiose sankryžose, gatvėse ir pėsčiųjų perėjose.


Rugsėjo 4 d. Utenos aps. VPK Kelių policijos skyriaus pareigūnai vykdė neblaivių vairuotojų prevencinę priemonę Utenoje, Aukštaičių g., ties Utenos regioniniu profesinio mokymo centru. Didelis dėmesys buvo skirtas jaunų vairuotojų Kelių eismo taisyklių pažeidimų prevencijai. Pareigūnai patikrino 183 vairuotojus. Vienas vairuotojas buvo vartojęs alkoholio, tačiau neviršijo leistinos alkoholio normos. Taip pat buvo patikrinti du autobusai, kurie vežė vaikus į progimnazijas, jų vairuotojai buvo blaivūs, o visi vaikai prisisegę saugos diržus.


Utenos aps. VPK Kelių policija ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio. Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą!

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato
Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė
Violeta Ginaitienė

Share this post

Parašykite komentarą