ĮTEIKI SENIŪNAIČIŲ PAŽYMĖJIMAI

Pas kaimynus:

Anykščių rajono savivaldybės administracijos informacija

anyksciai.lt

 LAPKRIČIO 17 d., 2023

   Šiandien, lapkričio 17 d., Anykščių menų inkubatoriuje-menų studijoje vyko Anykščių rajono seniūnaičių inauguracija.

   Visose 10  Anykščių rajono seniūnijų ir Anykščių mieste išrinktiems 62 aktyviems visuomenininkams-seniūnaičiams įteikti seniūnaičių pažymėjimai. Pirmą kartą išrinktiems 20 seniūnaičiams – tai nauja patirtis ir atsakingos pareigos, o 42 seniūnaičiai įsipareigojo atstovauti savo gyvenamosios vietovės žmonių interesams nebe pirmą kartą. 37 seniūnaitės ir 25 seniūnaičiai pasiryžo būti tarpininkais ir pagalbininkais išsakant bendruomenės narių lūkesčius, pasiryžo atstovauti konkrečios seniūnaitijos  gyventojų interesus, pasiryžo kartu su seniūnija spręsti iškilusius klausimus ir, žinoma, kartu džiaugtis pasiektais laimėjimais.

  Sveikinimo žodį renginio dalyviams tarė Anykščių rajono savivaldybės meras Kęstutis Tubis. Seniūnaičių pažymėjimus ir savivaldybės dovanėles teikė meras ir administracijos direktorė Jurgita Banienė.

   Pasibaigus iškilmingai inauguracijai, toliau renginio programą tęsė Mykolo Riomerio universiteto Viešojo administravimo instituto profesoriaus Algirdo Astrausko vedami mokymai „Seniūnaitis ir jo vaidmuo vietos savivaldoje“.

NUOTRAUKOS

Share this post

Parašykite komentarą