7 ŽINGSNIAIS ARČIAU KLESTINČIOS UTENOS!

Įvykio rengėjas: Utenos Demokratai Vardan Lietuvos


Kūrybinių industrijų centras „Taurapilis“


Viešas renginys · Visi (įskaitant „Facebook“ nenaudojančius žmones)


Kviečiame Jus į atvirą susitikimą su kandidatu į Utenos rajono merus Eimantu Puodžiuku ir Demokratų sąjungos ,,Vardan Lietuvos” Utenos skyriaus kandidatų į Utenos rajono savivaldybės tarybą komanda.


7 ŽINGSNIAIS ARČIAU KLESTINČIOS UTENOS!


Pristatysime mūsų komandos rinkiminę programą, ilgalaikę viziją ir strategiją, kaip ir ką darysime, kad Utenos kraštas taptų darnus, saugus ir patrauklus gyvenimui, verslo vystymui.


Proveržis įmanomas visiems susitelkus dėl bendro tikslo ir dirbant kartu. Atėjo metas savivaldai veikti kiekvieno Utenos rajono žmogaus labui, o ne siaurai interesų grupei. Apie tai ir pakalbėsime!


Į susitikimą su Uteniškiais pakviesti Lietuvos Respublikos Seimo nariai – Linas Kukuraitis ir Vytautas Bakas. Tai politikai, kurie atvirai deklaruoja ir veikloje taiko aukščiausius moralios politikos, viešojo intereso viršenybės, tarimosi kultūros, profesionalumo ir demokratijos principus.


Tad 2023 m. vasario 7 d. 17.30 val. kviečiame ateiti į Kūrybinių industrijų centrą „Taurapilis“, konferencijų salę, Aušros g. 47, Utenoje, ir būti aktyviais klestinčios Utenos kūrėjais!

Politinė reklama apmokėta iš Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ politinės kampanijos sąskaitos.

https://www.facebook.com/events/3029879000646113?ref=newsfeed

Share this post

Parašykite komentarą