Poezijos ir muzikos vakaras

Pas kaimynus:

Ignalinos rajono savivaldybės administracijos informacija

Liepos 22 dieną puikų poezijos ir muzikos vakarą dovanojo Ignalinos viešoji biblioteka ir čia viešėję aktorė Aldona Vilutytė ir Zalieska (Zala). Muzika ir poezija, dainos ir nuostabūs Daivos Čepauskaitės eilėraščiai – tokia graži dermė. Aldona ir Andrius nėra scenos naujokai, bet jų  duetas – naujas ir tikrai labai pavykęs.

Pro medžių šakas šviečiant nekaitriai pavakario saulei, buvo taip  gera klausytis švelnaus aktorės balso ir vyriškai romantiškų dainų. O tie jų pasikalbėjimai – nesusikalbėjimai sukosi apie svarbiausius dalykus: buitį ir būtį, trumputės laimės ir liūdesio akimirkas, vyro ir moters susitikimus, svajones, klaidas, lūkesčius, jausmų blyškius miražus ir ryškius meilės blyksnio vitražus. Apie tai, kad gyventi ir mylėti yra gera. Kiemelyje susirinkę ignaliniečiai galėjo širdyse pasidžiaugti, valandėlei pamiršti darbus, rūpesčius, pasislėpti nuo skubėjimo, tiesiog ramiai pabūti…

Andrius Zalieska (Zala) – roko grupės „Arbata“ lyderis, 20 metų aktyviai kuriantis, su grupe išleido ne vieną albumą. Taip pat kuria eilėraščius, kurie virsta dainomis, eksperimentais ir sugula į solinės veiklos albumus. Aktorė Aldona Vilutytė daugiau nei 25 metų kuria vaidmenis įvairiuose teatruose. Tiek pat laiko kuria vaidmenis kine, dubliuoja animacinius filmus, garsina įvairiose Lietuvos televizijose, vaidina radijo pjesėse, dalyvauja poezijos ir literatūros vakaruose. Yra LITERARIUMO įkūrėja.

Už nuostabų šiltą vakarą svečiams dėkojo bibliotekos direktorės pavaduotoja Vida Sekonienė ir renginį pradėjusi  Laima Banienė.

parengė Lina Kovalevskienė,

Share this post

Parašykite komentarą