Ignalinos gimnazijos teatras IKI kviečia į premjerą ir džiaugiasi teatrine vasaros pradžia

Pas kaimynus:

Ignalinos rajono savivaldybės administracijos informacija

Ignalinos gimnazijos teatras birželio 25 d. 16 val. kviečia į Daivos Čepauskaitės dramos „MUSĖ“ premjerą kultūros centro salėje.

Išsamesnė informacija https://www.facebook.com/events/489311728956460?ref=newsfeed

Šiame spektaklyje vaidina ne tik mokiniai, bet ir mokytojos bei gimnazistų mamos.

Džiaugiamės galimybe vėl susitikti su savo žiūrovais Ignalinoje, o birželio 26-27 dienomis dalyvauti vaikų ir jaunimo teatrų festivalyje „JAUSMŲ SALA“ Birštone.

Labai smagu, jog po ilgo karantino grupelė teatro IKI  narių turėjo progą dalyvauti jaunimo kūrybinėje stovykloje „TEATRaukime“ Troškūnuose, Anykščių raj. Projekto „TEATRAUKIME“ –AUKIME SU TEATRU“ idėja – profesionalai Lietuvos kaimų ir mažų  miestų jaunimui! Projekte dalyvavo jaunimas iš Pasvalio, Jurbarko, Kauno, Troškūnų ir Ignalinos teatrų.

Stovyklos metu vyko kūrybinės dirbtuvės, kurias vedė profesionalūs aktoriai ir režisieriai Justas Tertelis, Tomas Kizelis ir Gablielia Kuodytė, Aleksandras Špilevojus, Raminta Šniaukštaitė, Violeta Mičiulienė, Vytautas Kontrimas. Turėjome galimybę pamatyti du teatro  ATVIRAS RATAS ir režisieriaus Aido Giniočio sukurtus  spektaklius  – „Karantino dienoraščiai“ ir „Juoda balta“, pasiklausyti Ainiaus ir Gedimino Storpirščių koncerto, pasidžiaugti draugų – Troškūnų teatro studijos „MES“ nauja premjera.

Ir tai buvo tik savotiška repeticija, nes liepos pradžioje ir vėl susitinkame Troškūnuose,  tradicinėje, jau 21-ą kartą vyksiančioje, meno terapijos ir kūrybinių improvizacijų stovykloje „TROŠKIMAI“, kur laukia gausybė kūrybinių dirbtuvių, spektaklių, koncertų. Esame dėkingi Ignalinos gimnazijai už galimybę tobulėti, parodyti save ir pamatyti kitus.

Ignalinos gimnazijos teatras IKI ir režisierė J. Narbutaitienė

Share this post

Parašykite komentarą