Nevyriausybinės organizacijos, atstovaujančios asmenis su negalia, kviečiamos deleguoti savo atstovus į Utenos rajono savivaldybės asmens su negalia gerovės tarybą

Utenos rajono savivaldybės administracijos informacija

utena.lt

Utenos rajono savivaldybės administracija kviečia nevyriausybines organizacijas, atstovaujančias asmenis su negalia, deleguoti atstovus ir jų pakaitinius atstovus į Utenos rajono savivaldybės asmens su negalia gerovės tarybą (toliau – Asmens su negalia gerovės taryba).


Asmens su negalia gerovės tarybos sudėtis bus tvirtinama Utenos rajono savivaldybės tarybos 2024 m. kovo mėnesio posėdyje .


Asmens su negalia gerovės tarybą sudaro ne mažiau kaip 11 (vienuolika) narių: asmenis su negalia vienijančios nevyriausybinės organizacijos deleguoja ne mažiau kaip 5 (penkis) savo atstovus, Utenos rajono savivaldybės taryba deleguoja 2 (du) tarybos narius, Utenos rajono savivaldybės administracijos direktorius deleguoja ne mažiau kaip 4 (keturis) atstovus, atsakingus už statybos, švietimo, socialinius, sveikatos reikalus.


Viena organizacija gali siūlyti vieną atstovą. Organizacija iki 2024 m. vasario 23 dienos savo atstovą ir jo pakaitinį atstovą deleguoja pateikdama oficialių raštą, pasirašytą organizacijos vadovo (nurodomas deleguojamo atstovo ir jo pakaitinio atstovo vardas, pavardė, organizacijos pavadinimas, deleguojamo asmens kontaktai susisiekimui).
Raštas Utenos rajono savivaldybės administracijai gali būti pateikiamas:
• siunčiant el. paštu info@utena.lt;
• siunčiant paštu adresu Utenio a. 4, Utena;
• Administracinių ir viešųjų elektroninių paslaugų portale „Elektroniniai valdžios vartai“, e-pristatymo sistemahttps://epristatymas.post.lt/.


Utenos rajono savivaldybės asmens su negalia gerovės tarybos nuostatus, patvirtintus Utenos rajono savivaldybės tarybos 2024 m. vasario 8 d. sprendimu Nr. TS-45 „Dėl Utenos rajono savivaldybės asmens su negalia gerovės tarybos nuostatų patvirtinimo“ .


Dėl smulkesnės informacijos galite kreiptis į Utenos rajono savivaldybės administracijos Socialinių reikalų ir sveikatos apsaugos vedėją Ingą Šakalienę (Utena, Utenio a. 4, 121 kab.). Telefonas pasiteirauti (8 389) 61622, el. paštas inga.sakaliene@utena.lt

Share this post

Parašykite komentarą