Pažymėjimai įteikti Utenos kaimiškosios seniūnijos seniūnaičiams

Utenos rajono savivaldybės administracijos informacija

utena.lt

Rugsėjo 12 d. Utenos rajono savivaldybės administracijoje buvo pagerbti ir pasveikinti naujieji Utenos kaimiškosios seniūnijos seniūnaičiai. Juos pristatė seniūnijos seniūnas Saulius Gaižauskas, o pažymėjimus ir atminimo dovanėles įteikė Utenos rajono savivaldybės meras Marijus Kaukėnas ir administracijos direktorius Paulius Čyvas. Renginyje taip pat dalyvavo Utenos kaimiškosios seniūnijos seniūno pavaduotoja Laura Gaivenienė, vyresn. specialistė Zenona Valiukienė, socialinio darbo specialistė Rima Petrošienė.

Pažymėjimai buvo įteikti šešiems seniūnaičiams: Biliakiemio seniūnaitijos seniūnaitei Violetai Veteikienei, Kvyklių seniūnaitijos seniūnaičiui Valdemarui Paškoniui, Medenių seniūnaitijos seniūnaitei Daivai Strolienei, Pačkėnų seniūnaitijos seniūnaitei Aušrai Glaskienei, Spitrėnų seniūnaitijos seniūnaitei Justinai Kaleckienei, Vaikutėnų seniūnaitijos seniūnaitei Vidai Masiulienei.

Sveikindamas seniūnaičius ir linkėdamas jiems sėkmingo darbo M. Kaukėnas pristatė savivaldybės vykdomus ir būsimus darbus, kalbėjo apie seniūnaičių darbo vietos bendruomenėje svarbą, pasidalijo mintimis apie dalyvaujamąjį biudžetą ir planuojamus įgyvendinti projektus Utenos rajono seniūnijose.

Baigiantis pasveikinimo ceremonijai S. Gaižauskas pakvietė naujuosius seniūnaičius į pirmąjį posėdį aptarti būsimus darbus ir bendruomenių poreikius.

Share this post

Parašykite komentarą