Vaikų svajonės išpildytos!

Pas kaimynus:

Ignalinos rajono savivaldybės administracijos informacija

Ignalinos rajono savivaldybės administracijos darbuotojai kasmet organizuoja Pyragų dieną ir surinktus pinigėlius dovanojo globojamiems vaikams. Pernai, prisidėjus keletui tarybos narių, buvo išpildytos vaikų svajonės ir nupirktos dovanos pagal jų norus. Šiais metais 39 vaikų norus pildė ne tik savivaldybės darbuotojai, vadovai, tarybos nariai. Prisidėjo ir Pyragų dienas organizavusios Ignalinos gimnazija bei kavinė „Dringis”. Dėkojame visiems už gerumą ir vaikams dovanotą džiaugsmą.

Gruodžio 22 dieną dovanos vaikams iškeliavo į Didžiasalio vaikų globos ir paramos šeimai centrą, jo skyrių Naujajame Daugėliškyje. Dovanas perdavė savivaldybės mero pavaduotojas Juozas Rokas. Jam įteiktos vaikų padėkos dovanėlės. Gaila, kad šiemet negalima vaikams dovanų įteikti asmeniškai, kiekvienam išsakyti palinkėjimų.  

Gruodžio 23-ąją savivaldybės meras Justas Rasikas dovaną ir saldumynus nuvežė į Ignalinos parapijos Carito vaikų dienos centrą ir perdavė vadovei Vaivai Kaladinskienei. Meras taip pat įteikė ir padėką bei prizą už dalyvavimą Kalėdinės puošybos konkurse, linkėjo gražių švenčių, geresnių ir sveikesnių metų.  

Tegul šviesios ir dosnios vaikams būna šv. Kalėdos!

Informaciją parengė Lina Kovalevskienė

Share this post

Parašykite komentarą