Ligoninės vadovas lieka be padidinto atlyginimo

Sveikas protas, o gal viešumas padėjo Tarybos nariams apsispręsti kaip balsuoti. Ne visi dar grupelės draugų įtaigai pasiduoda.

Mieli Uteniškiai, greit praeis, prabėgs laikas. Bus sekantys rinkimai į savivaldą. Prisiminkite tuos šešis kai jie suoks prieš rinkimus kaip jie Jumis “rūpinosi” ir “rūpinsis”.

Silpsta, silpsta grupelė savųjų, lietuviškai tai gal galima būtų įvardyti kaip: “Mūsų reikalas”, o itališkai tai, gal būt, vadinama “Koza Nostra”. Tik šeši balsavo už saviškio algos padidinimą.

Marijus Kaukėnas

Teisybė ir sveikas protas nugalėjo! Ačiū visiems už palaikymą, už išsakytas nuomones, už sklaidą. Ačiū žurnalistams, kurie šią nepamatuotą godumo istoriją nušvietė plačiau. Tai neabejotinai prisidėjo, jog ne tik visa opozicija, bet ir pusė valdančiosios daugumos politikų, net ir prieš pora dienų dar palaikiusieji priedo didinimą, šiandien tam nepritarė. Utenos rajono gyventojų rinkti savivaldybės tarybos nariai – meras Alvydas Katinas, Vytautas Kazela, Vaidas Lankauskas, Liuonius Purvinis, Jonas Slapšinskas ir Žydrūnas Urbonas balsavo už “prezidentinio” priedo skyrimą savo politiniam bendražygiui, tačiau jų balsai nieko nenulėmė. Tad ligoninės vadovas lieka be covid pacientus gydantiems medikams skirto 90% priedo. Aišku direktoriui tikrai nėra ko liūdėti, nes ir be šio priedo jam dar lieka 5000 “popieriuje” eurų atlyginimas. Todėl tegu išsprendžia pirmiausia 2/3 ligoninės medikų ir darbuotojų dirbančių ne covid padalinyje – reanimacijos slaugytojų, chirurgų, neurologų ir aibės kitų specialistų priedų klausimus, o tuomet galbūt pavasarį svarstant jo atlyginimo kintamąją dalį, bus įvertintos ir jo menamos rizikos ar darbo krūviai.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10225125609073196&set=p.10225125609073196&type=3

Nuotraukoje gali būti: 16 žmonių

Sigitas Vaičiukėnas

Share this post

Parašykite komentarą