Gruodžio 16-oji: vardadieniai, astrologija

Gruodžio šešioliktoji, trečiadienis – 351-oji metų diena (trečioji 51-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 15 dienų.

Savo vardadienius šiandien švenčia Albinas, Albina, Alina, Audronė, Kalmantas, Kalmantė, Kalmina, Kalminas, Kalminta, Kalmintas, Vygauda, Vygaudas;

rytoj: Drovydė, Jokinta, Jokintas, Jolanta, Joleta, Jolė, Jolita, Lozorius, Mantgailas, Olimpija, Olimpijus, Rachelė;

poryt: Eivilas, Eivilė, Eivina, Eivinas, Girdvainas, Girdvainė, Girvyda, Girvydas, Gracija, Gracijonas, Gracius, Vykanta, Vykantas.


Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.36, leidžiasi 15.52. Dienos ilgumas – 07.16.

Šiandien – trečioji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Šaulio ženkle.


Protingos mintys:

„Tik ligoninėje galima pamatyti, kas yra karas“ (E. M. Remarkas).


Astrologinė prognozė gruodžio 16-ajai, trečiadieniui

AVINAS. Šiandien skubėsite atlikti kai kuriuos darbus. Regis, jausite tiesioginį arba netiesioginį spaudimą, nekorektišką diktatą. Nesileiskite žeminami. Stenkitės nepriekaištingai dirbti, nes, jei užduotis atliksite atmestinai, netrukus teks taisyti spragas.

JAUTIS. Naudokitės palankiomis situacijomis, jeigu norite užsidirbti, gauti lengvatų ar paramos, susigrąžinti skolas ir pan. Šiandien galite tikėtis įtakingų asmenų dėmesio.

DVYNIAI. Palanku apsvarstyti, ką ir kaip ketinate daryti dalykinėje, finansinėje srityje. Turite pagalvoti, kaip išvengti finansinių sunkumų, išlaidų, nuostolių. Pravartu apsidrausti. Pasitarkite su aktualų reikalą gerai išmanančiais žmonėmis.

VĖŽYS. Nors turėsite daug darbo ir rūpesčių, tačiau kol kas nevertėtų nertis iš kailio. Sukaupkite vertingos informacijos, apgalvokite tolesnes perspektyvas, atidžiai sutvarkykite dokumentus. Nenusileiskite oponentams, netoleruokite mobingo.

LIŪTAS. Šiandien galite imtis iniciatyvos, jeigu norite kažką pradėti, pataisyti, patobulinti. Tačiau tik tuomet, jeigu jaučiate, kad užteks jėgų ir galimybių pradėtam projektui tęsti. Kitu atveju kol kas skirkite daugiau dėmesio sau, sveikatai, išvaizdai.

MERGELĖ. Šiandien bus įmanoma įnešti spalvų į asmeninį gyvenimą, meilės santykius. Tik venkite lengvabūdiškų nuotykių, nešvaistykite per daug pinigų abejotiniems malonumams ir vaikų dovanoms.

SVARSTYKLĖS. Labiausiai jums rūpės namai, šeima, savarankiškas ūkis, todėl vis galvosite apie tai, planuosite. Pasitarkite su artimu žmogumi dėl pirkinių, pasistenkite neprimesti jiems savo valios ir nuomonės, įsiklausykite.

SKORPIONAS. Šiandieniai pasikalbėjimai su kolegomis, kaimynais, bendramoksliais, giminaičiais bus naudingi, nes jie bus linkę pasidalinti labai jums aktualia informacija. Tikėtinos naujienos, susijusios su kelione, mokslu ar darbu.

ŠAULYS. Labai rūpės turtiniai, piniginiai klausimai. Galbūt esate numatę kai ką įsigyti ar parduoti. Neblogas metas derėtis, apsižiūrėti, kas ir kaip naudingiau, geriau. Galbūt susitarsite dėl kredito, lizingo ar pan.

OŽIARAGIS. Pasižymėsite valdingumu, noru dominuoti, viršų ims ambicijos. Galite siekti prisiimti naują įsipareigojimą. Kita vertus, atsakomybės už įgaliojimų viršijimą ar netinkamą elgesį šį kartą galite nebeišvengti.

VANDENIS. Būsite fiziškai ir emociškai lengvai pažeidžiami. Keisti nesusipratimai, apkalbos, intrigos gali įnešti sumaišties į asmeninius santykius. Būtų geriau, kad kol kas nedarytumėte jokių išvadų. Itin saugokitės infekcijų, venkite bet kokių kontaktų.

ŽUVYS. Šiandien malonu bus pabendrauti su draugais ir viskas klostysis išties neblogai, jeigu sugebėsite neįsižeisti dėl jų pastabų bei patarimų. Svarbu nemanyti, kad kiti privalo sakyti tik tai, ką jūs norite girdėti.

Geros dienos!

Daiva Krunglevičienė (ELTA)

Share this post

Parašykite komentarą