Rašinio konkursas – „Mano kraštas – Utena“

Utenos miesto 760-jo gimtadienio proga tinklapis www.uteniskiai.lt skelbia rašinio „Mano kraštas – Utena“  konkursą.

Konkurse kviečiami išbandyti jėgas visi, tiek jau įvaldę rašymo meną, tiek pradedantys rašyti. Rašinio temos apie Utenos miesto ir rajono vietoves, šių vietovių gamtos grožį, Utenos krašto žmones ir jų gražius gyvenimus. Rašinio apimtis neribojama. Su rašiniu turi būti atsiųsta mažiausiai viena fotografija pagal rašinio temą. Fotografija turi būti originali, geros kokybės, rašinio autoriui priklausanti, o ne paimta iš interneto platybių. Rašinys turi būti niekur nepublikuotas, pateiktas tik šiam konkursui. Rašiniai priimami nuo šios informacijos paskelbimo tinklapyje www.uteniskiai.lt iki 2021 metų gruodžio mėn. 20 d. 23:59 elektroniniu paštu: info@uteniskiai.lt

Siunčiant rašinį skiltyje „Tema“ nurodyti: Konkursui

Visi Jūsų atsiųsti rašiniai, atitinkantys aukščiau paminėtus reikalavimus, bus publikuojami tinklapyje www.uteniskiai.lt

Rašinių vertintojai bus visi Facebook grupės „Uteniškiai“ nariai.

Specialiai sukurtoje apklausos lentelėje  bus įkeltos visų publikuotų tinklapyje rašinių nuorodos kur grupės nariai galės vertinti Jūsų rašinius. Daugiausia balsų gavusių trijų rašinių autoriai bus apdovanoti piniginiais prizais.

Už pirmą vietą prizas – 300 Eur.

Už antrą vietą prizas –  200 Eur.

Už trečią vietą prizas – 100 Eur.

SVARBU: Konkursas bus laikomas įvykusiu, tinklapio elektroniniu paštu gavus ne mažiau 10 (dešimt) rašinių konkursui.

Siekiant išvengti painiavos, surinkus vienodą balsų skaičių, pirmenybė bus taikoma tam rašiniui kuris buvo atsiųstas ir publikuotas tinklapyje pirmiau.

Vertinimo lentelė bus paskelbta facebook grupėje „Uteniškiai“ 2021.12.21 ir savo balsus Jūs galėsite atiduoti už Jums patikusį rašinį iki 2021.12.31 23:59.

Nugalėtojams pinigai bus pervesti į Jų nurodytas asmenines sąskaitas iki 2022.01.05. 23:59.

Konkurso prizų steigėjas: MB „Vaigitas“

                                      Sėkmės visiems!

Share this post

Parašykite komentarą