D. Nausėdienė padėkojo visiems pedagogams už darbą sudėtingomis pandemijos sąlygomis

Penktadienį Diana Nausėdienė nuotoliniu būdu dalyvavo programos „Renkuosi mokyti!“ ir Lietuvos Respublikos Prezidentūros organizuotoje mokytojų refleksijoje, skirtoje pasidalyti patirtimis per pirmuosius mokslo metus.

D. Nausėdienė, sveikindama mokytojus, padėkojo visiems pedagogams už darbą sudėtingomis pandemijos sąlygomis.

„Jūs esate iniciatyvos „Renkuosi mokyti!“ ir siela, ir variklis. Labai svarbu, kad tas variklis ir siela judėtų į priekį ir neštų mūsų švietimo bendruomenę pirmyn. Jūs ypatingi tuo, kad atėjote į mokyklą jau kaip brandžios asmenybės, turėdamos pačių įvairiausių kvalifikacijų. Jūs turtinate švietimo sistemą ir man labai įdomus Jūsų požiūris“, – sakė pirmoji ponia.

Renginyje dalyvavo 2020-aisiais pirmuosius darbo metus mokyklose pradėję mokytojai, kurie buvo susitikę Lietuvos Respublikos prezidento kvietimu Rugsėjo 1-ąją – Mokslo ir žinių dieną – vykusiame piknike.

Mokytojai pasidalijo savo patirtimi, aptarė profesinius iššūkius ir jų sprendimus, o jame dalyvavusi Švietimo ir mokslo grupės vadovė dr. Jolanta Karpavičienė džiaugėsi, kad šis susitikimas parodė, jog jaunieji pedagogai kupini noro mokyti ir mokytis, keisti ir keistis, tobulėti ir tobulinti.

ELTA (ELTA)

Share this post

Parašykite komentarą