Dėl Seimo narės A. Š. administracinio nusižengimo

Nuotrauka: diena.lt

Šiandieną Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Visagino policijos komisariate buvo nagrinėjama administracinio nusižengimo byla dėl Seimo narės A. Š. administracinio pažeidimo. Primename, kad 2020 m. gruodžio 20 d., Seimo narė neturėdama pagrindo pažeidė ribojimą judėti Lietuvos Respublikos teritorijoje tarp savivaldybių, atvyko iš Ignalinos rajono savivaldybės į Visagino savivaldybę.

2021 m. sausio 4 d. vadovaujantis LR ANK 573 str. Seimo narei buvo išsiųstas šaukimas atvykti į Utenos aps. VPK Visagino policijos komisariatą pateikti paaiškinimą dėl padaryto administracinio nusižengimo ir administracinio nusižengimo protokolo surašymui.

2021 m. sausio 15 d., Seimo narė A. Š. atvyko į Utenos aps. VPK Visagino PK. Pareigūnai Seimo narei surašė administracinio nusižengimo protokolą ir administracinį nurodymą per penkiolika kalendorinių dienų nuo administracinio nusižengimo protokolo įteikimo dienos, savo noru sumokėti baudą, lygią pusei minimalios baudos t. y. 250 Eur. (už LR ANK 45 str. 4 d. nusižengimą numatyta bauda nuo 500 iki 1500 eurų).

Share this post

Parašykite komentarą