Gruodžio 14-oji: vardadieniai, astrologija

Gruodžio keturioliktoji, pirmadienis – 349-oji metų diena (pirmoji 51-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 17 dienų.

Savo vardadienius šiandien švenčia Alfreda, Alfredas, Augeda, Augedas, Augenė, Augenis, Fredas, Kintibutas, Kintrimas, Kintrimė, Kintvilas, Kintvilė, Tarvainas, Tarvainė;

rytoj: Celsas, Čiovyda, Čiovydas, Gaudas, Gaudencija, Gaudenis, Gaudė, Justas, Kristijonas, Lybartas, Lybartė, Lygauda, Lygaudas;

poryt: Albinas, Albina, Alina, Audronė, Kalmantas, Kalmantė, Kalmina, Kalminas, Kalminta, Kalmintas, Vygauda, Vygaudas.


Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.34, leidžiasi 15.52. Dienos ilgumas – 07.18.

Šiandien – pirmoji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Šaulio ženkle.


Protingos mintys:

„Iš visų blogybių reikia pasirinkti mažiausiąją“ (Demokritas).


Astrologinė prognozė gruodžio 14-ajai, pirmadieniui

AVINAS. Dieną pravartu užbaiginėti neatidėliotinus reikalus. Vakare prasidės mėnulio jaunatis kartu su saulės užtemimu. Regis, būsite linkę tirštinti spalvas, aštriau reaguoti į tarptautinius įvykius, autoriteto klausimus. Pasitelkite pozityvų požiūrį.

JAUTIS. Suskubkite sumokėti mokesčius, įmokas. Sunkumai finansų, verslo, darbo srityse kels didelę įtampą. Kiek lengviau bus tiems, kurie jaučia mylimo partnerio palaikymą.

DVYNIAI. Nors šiandien galite daug nuveikti advokatavimo, tarpininkavimo, aptarnavimo srityje, džiugins ne viskas. Konfliktai santykiuose, konkurencijos motyvai gali sustiprėti. Jeigu turite priešų, jie visiškai atsiskleis ir parodys savo galias.

VĖŽYS. Jeigu nesergate, plušėsite išsijuosę ir rezultatai nenuvils. Visgi neskubinkite įvykių profesinėje veikloje. Didesnė užsikrėtimų ir lėtinių ligų paūmėjimo tikimybė. Imuninę sistemą stiprins ne tik sveika gyvensena, o ir meilė, optimistinės nuostatos.

LIŪTAS. Noras sublizgėti, pasitikėjimas savimi nepakenks, jeigu save vertinate adekvačiai ir gerbiate kitus. Tačiau problemos, susijusios su vaikais, mylimu žmogumi, kūrybine veikla, gali paaštrėti.

MERGELĖ. Asmeniniame gyvenime gal prisikaupti per daug įtampos. Jeigu sugebėsite ramiai apie viską pasikalbėti, išsiaiškinti, tai nuo širdies tarsi akmuo nusiris ir akyse prašviesės. Tuo pačiu šeimoje padaugės santarvės. Verta pasistengti.

SVARSTYKLĖS. Pakaks trumpo pokalbio su reikalą išmanančiu žmogumi, kad kažkas iš esmės pasikeistų jūsų asmeniniame gyvenime arba veikloje. Keiskite, gludinkite bendravimo stilių, jeigu jaučiate, kad tai išeis į naudą.

SKORPIONAS. Prieštaringos nuotaikos ir aplinkybės neleis jums atsipalaiduoti. Galite įsigyti vertingą daiktą arba pakeisti savo planus, susijusius su verslu, gyvenamąja vieta, santaupų panaudojimu, nekilnojamuoju turtu ar pan.

ŠAULYS. Saulės užtemimo poveikis gali būti juntamas, nors užtemimo Lietuvoje nematysime. Emocinis nestabilumas, spalvų tirštinimas gali būti stipresnis nei paprastai. Galite atsidurti situacijoje, kuri leis jums kažkuo pasižymėti.

OŽIARAGIS. Tai turėtų būti gilesnių apmąstymų diena. Sutelkite dėmesį į svarbius reikalus, tačiau kol kas nekelkite didelių tikslų. Neverta daryti skubių bei toli siekiančių sprendimų.

VANDENIS. Šiandieną darysite nemažą įtaką kitiems, sugebėsite rasti bendraminčių, daug bendrauti ir triūsti kolektyvo labui, sudominti savo idėjomis, projektais. Gali tekti priimti greitus sprendimus, įvertinti staiga atsivėrusias galimybes.

ŽUVYS. Visa, kas aplinkui vyks, atrodys gana dėsninga. Duosite valią vaizduotei ir emocijoms. Regis, ne kiekvienam pavyks viską daryti neskubant bei racionaliai, nors tai šiandien labai svarbu.

Geros dienos!

Daiva Krunglevičienė (ELTA)

Photo by Holly Mandarich on Unsplash

Share this post

Parašykite komentarą