Gruodžio 12-oji: vardadieniai, astrologija

Gruodžio dvyliktoji, šeštadienis – 347-oji metų diena (šeštoji 50-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 19 dienų.

Savo vardadienius šiandien švenčia Dagmara, Gaiva, Gilmina, Gilminas, Kirbutas, Kirkanta, Kirkantas, Vainė, Vaingeda, Vaingedas, Vainius;

rytoj: Eiviltė, Kastautas, Kastautė, Kastė, Kastytis, Liucė, Liucija, Lucė, Lucija, Otilija;

poryt: Alfreda, Alfredas, Augeda, Augedas, Augenė, Augenis, Fredas, Kintibutas, Kintrimas, Kintrimė, Kintvilas, Kintvilė, Tarvainas, Tarvainė.


Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.32, leidžiasi 15.52. Dienos ilgumas – 07.20.

Šiandien – šeštoji Mėnulio delčios diena.

Saulė Šaulio ženkle.


Protingos mintys:

„Klaidos priežastis – geresnio varianto nežinojimas“ (Demokritas).


Astrologinė prognozė gruodžio 12-ajai, šeštadieniui

AVINAS. Diena bus sudėtinga. Gali paaiškėti, kiek pinigų išleidote arba išleisite kelionei, renginiui, ir ko dėl to teks atsisakyti. Dėliositės prioritetus, tačiau jiems dar turės pritarti artimiausi žmonės.

JAUTIS. Nusimato gana intensyvus bendravimas su žmonėmis, turinčiais kitokią nuomonę nei jūs. Viskas bus gerai ir netgi įdomu, jeigu pasitelkite šiltą humorą bei toleranciją. Atsargiai elkitės su technika, nežiopsokite kelyje.

DVYNIAI. Mintys suksis apie įvairias pareigas, grožį, sveikatą, gyvūnus. Gali būti, kad jus įžeis arba privers susirūpinti išgirstas komentaras apie jūsų stilių, elgesį ar pan.

VĖŽYS. Jums ši diena gali būti smagi, jeigu tik visko nesugadinsite netinkama mityba ar rizikingu elgesiu. Gerų emocijų suteiks vaikai, draugai, sportas, mylimas žmogus.

LIŪTAS. Regis, šiandien visą laisvą laiką skirsite šeimai. Tikriausiai ne tik tvarkysite namus, bet ir apsipirkinėsite, kad patenkintumėte artimųjų poreikius. Ypač dosnūs būsite augančiai kartai.

MERGELĖ. Regis, sulauksite dėmesio, skambučių iš žmonių, kuriuos jau ėmėte pamiršti. Venkite rizikos kelyje. Apie avarijų tikimybę priminkite ir šeimos nariams, kad būtų atsargesni.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jums norėsis paprastų žemiškų malonumų, jaukumo, grožio savo aplinkoje. Pajusite norą gyventi komfortiškiau ir to sieksite. Jeigu kur nors vyksite, nežiopsokite kelyje.

SKORPIONAS. Tikriausiai nuspręsite išsivaduoti iš inercijos, pasyvumo ir siekti patinkančio asmens dėmesio, gerbėjų pripažinimo ar pan. Tai puiku, tačiau neforsuokite situacijos. Veikite subtiliai.

ŠAULYS. Jus domins įvairios sąmokslo teorijos, gandai, intrigos, svetimos paslaptys. Verčiau rūpinkitės, kad jūsų intymios paslaptys ar nesąžiningumo apraiškos neiškiltų į viešumą.

OŽIARAGIS. Šiandien galite pasisakyti viešai, pasirodyti publikai ar sublizgėti draugų kompanijoje. Bendraukite, šmaikštaukite, tačiau venkite dviprasmiškų situacijų. Labiau saugokite savo ir kitų sveikatą.

VANDENIS. Šiandien subtiliai atsižvelkite į aplinkybes, stenkitės prisitaikyti prie aplinkinių, tačiau neleiskite, kad pastarieji jumis veidmainiškai manipuliuotų.

ŽUVYS. Tai turėtų būti maloni diena. Nestokosite meilės širdyje, optimizmo. Kita vertus, galite austi keistas iliuzijas ir tuo pačiu klaidinti kitus. Nesukčiaukite, neskleiskite gandų. Saugokitės vagių.

Geros dienos!

Daiva Krunglevičienė (ELTA)

Share this post

Parašykite komentarą