Gruodžio 3-ioji: vardadieniai, astrologija

Gruodžio 3-ioji – Tarptautinė neįgaliųjų diena. Lietuvos advokatūros diena.

1992 m. pabaigoje Jungtinės Tautos paskelbė gruodžio 3-iąją Tarptautine neįgaliųjų žmonių diena, kurios metu būtų organizuojami renginiai, skirti atkreipti dėmesį į pagalbą neįgaliesiems.

Gruodžio trečioji, ketvirtadienis – 338-oji metų diena (ketvirtoji 49-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 28 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Atalija, Audinga, Audingas, Gailintas, Ksavera, Ksaveras, Ksaverija, Linvyda, Linvydas, Linvydė;

rytoj: Airė, Barbė, Barbora, Barė, Bušė, Liutaurė, Liutauras, Nadruvė, Nadruvis, Osmundas, Vainota, Vainotas, Vainotė;

poryt: Eimilas, Eimilė, Eimina, Eiminė, Eiminta, Eimintas, Eimintė, Geisvinė, Grata, Gratas, Sabas, Svaigaudas.


Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.20, leidžiasi 15.56. Dienos ilgumas – 07.36.

Šiandien – penktoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Šaulio ženkle.


Protingos mintys:

„Nesugebantys pakeisti savo pačių mąstymo nesugebėtų pakeisti nieko“ (G. B. Shaw).


Astrologinė prognozė gruodžio 3-iajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Ši diena gana prieštaringa. Viena vertus, džiaugsitės tuo, ką turite, ir nekelsite sau per didelių tikslų. Kita vertus, tuos tikslus jums gali kelti reiklus partneris ar šeimos nariai.

JAUTIS. Paguodos, gero žodžio galite tikėtis iš artimo žmogaus, sutuoktinio, susirašinėjimo draugų. Pasisaugokite traumų, nes galimi įvairūs gedimai, traumos, nudegimai. Lėtinių ligų paūmėjimai taip pat tikėtini.

DVYNIAI. Nebloga diena norintiems dirbti ir užsidirbti. Tačiau galvos skausmu gali tapti išlaidos vaikų poreikiams bei pastarųjų išdaigos su nekokiomis pasekmėmis.

VĖŽYS. Ši diena nuteiks meilei, šiltam bendravimui su vaikais, patinkančiu asmeniu. Jeigu namuose turite techniškai netvarkingą prietaisą, kils gaisro ar kitokios avarijos grėsmė.

LIŪTAS. Dėl namų, šeimos, augintinių būsite linkę stengtis labiau nei paprastai. Greitis kelyje šiandien tikrai gali tapti jūsų priešu ir problemų šaltiniu. Nepraraskite budrumo.

MERGELĖ. Regis, sugebėsite maloniai bendrauti su aplinkiniais. Visgi negalėsite ramiai ir saugiai jaustis dėl finansinės situacijos, techninės problemos ar numatomų išlaidų.

SVARSTYKLĖS. Nors stengsitės atrodyti darbštūs ir dosnūs, kantrybės šiandien išties stokosite. Galite pratrūkti netinkamu laiku netinkamoje vietoje ir išprovokuoti konfliktą.

SKORPIONAS. Regis, jus džiugins meilė, pripažinimas. Kita vertus, labai jautriai reaguosite į gandus, apkalbas, savo nuojautas, o galbūt – į negalėjimą fiziškai padėti rūpinčiam žmogui, dabar esančiam toli nuo jūsų.

ŠAULYS. Regis, neatsispirsite norui išlaidauti, internetu užsisakinėti prekes, naudotis nuolaidomis. Pirmiausia sumokėkite mokesčius, įmokas, grąžinkite skolas, jei jų grąžinimo terminas jau priartėjo.

OŽIARAGIS. Į gerus žodžius, pagyrimus reaguosite gana šiltai, tačiau nepakęsite jokios kritikos ir pastabų. Darbe savo reakcijomis galite įžeisti kolegą ar klientą, namuose – šeimos narį.

VANDENIS. Susirūpinimas darbu, studijomis, sveikata, kelionių trikdžiai šiek tiek temdys nuotaiką. Jeigu turite ypatingų gabumų, jie bus pastebėti ir įvertinti, galbūt net pinigine išraiška. Atsargiai kelyje.

ŽUVYS. Su meilės ir empatijos sklidina širdimi rūpinsitės vaikais, silpnesniais žmonėmis, pamestais gyvūnais ir pan. Galite išleisti nemažai pinigų kitų labui.

Geros dienos!

Daiva Krunglevičienė (ELTA)

Share this post

Parašykite komentarą