Lapkričio 6-oji: vardadieniai, astrologija

Lapkričio 6-oji – Pyragų diena. Atšvaitų diena.

Tą dieną visi kviečiami kepti pyragus ir už sutartą kainą pardavinėti kolegoms, bičiuliams ar mokslo draugams, o surinktas lėšas paaukoti „Išsipildymo akcijai“. Pyragų dienos tikslas – dalintis ir padėti įgyvendinti vaikų svajones.

Lietuvos automobilių kelių direkcija lapkričio 6 d. paskelbė Atšvaitų diena. Šią dieną visuomenė raginama atkreipti dėmesį į padažnėjusius eismo įvykius tamsiuoju paros metu ir nepamiršti dėvėti atšvaitų.

Lapkričio šeštoji, penktadienis – 311-oji metų diena (penktoji 45-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 55 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Ašmantas, Ašmantė, Laigeda, Laigedė, Laigedas, Leinartas, Leinartė, Leonarda, Leonardas, Lynartas, Lynartė, Melanijus, Vygaudė;

rytoj: Amantas, Erna, Ernesta, Ernestas, Ernestina, Gotautė, Karina, Rufas, Rufina, Rufinas, Sirtautas, Sirtautė;

poryt: Domantė, Svirbutas, Gotfridas, Severinas, Vetusta.


Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.31 , leidžiasi 16.33. Dienos ilgumas – 09.02.

Šiandien – aštuntoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Skorpiono ženkle.


Protingos mintys:

„Skaniau darbininkui duona, nekaip tinginiui pyragas“ (Lietuvių išmintis).


Astrologinė prognozė lapkričio 6-ajai, penktadieniui

AVINAS. Šiandien visose srityse iš pat ryto bus daug emocijų, nerimavimo, blaškymosi, todėl ne viskas gali pavykti. Geriausia būtų savo dėmesį nukreipti į šeiminius rūpesčius.

JAUTIS. Nuo jūsų elgesio su kitais žmonėmis priklausys ir bendra nuotaika, ir kitokios galimybės. Gali būti, kad nerimausite dėl mokymosi ar kitokių su informacija susijusių reikalų, numatomų atsiskaitymų, žinių tikrinimo.

DVYNIAI. Verslo partneriai gali primygtinai siūlyti naujoves arba daryti spaudimą dėl investavimo, skolų grąžinimo ar kt. Verta pamąstyti, kas jūsų gyvenime nebereikalinga, nenaudinga, kam esate skolingi ar neišpildę pažadų.

VĖŽYS. Emocinių audrų gali kilti dėl nuomonių ar vertybių skirtumo arba bendro nestabilumo. Tai nevirs kivirčais, jeigu kontroliuosite emocijas. Stenkitės išsaugoti stabilumą.

LIŪTAS. Pravartu stabtelėti ir susimąstyti prieš žengiant svarbų žingsnį. Pasistenkite atskirti melą nuo tikrovės, saviapgaulę nuo realybės. Galbūt vargins prastesnė savijauta.

MERGELĖ. Šiandien stenkitės neprarasti savitvardos, optimizmo bandydami susitarti su kitais dėl jums aktualių dalykų. Nepriekabiaukite, nesijaudinkite. Matydami, kad geranoriškai stengiatės, ir aplinkiniai turėtų tapti palankesni.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nuo pat ryto stokosite emocinės pusiausvyros, kantrybės, todėl reikėtų atsipalaiduoti, neprovokuoti konfliktų. Tikėtini technikos gedimai. Visur turite būti atidūs ir rūpestingi.

SKORPIONAS. Tikriausiai jums teks bendrauti su specialistais, valdininkais, dėstytojais. Labiau derinkitės prie aplinkybių ir kitų žmonių, venkite ginčų. Nepalanku rizikuoti kelyje.  

ŠAULYS. Šiandieną geriau nedaryti rizikingų operacijų su vertybiniais popieriais, nesudarinėti sutarčių, nepirkti neplanuotų daiktų, nes gana nevykusiai apskaičiuosite savo galimybes ir perspektyvas.

OŽIARAGIS. Įvairiai gali pakrypti jūsų santykiai tiek su kolegomis, tiek su antrąja puse. Jeigu jaučiate, kad nesate pasirengę reformoms, ruoškite argumentus – jų gali prireikti. Beje, šiandien nepatartina kitų kritikuoti, piršti savo nuomonės.

VANDENIS. Turite daug neatliktų darbų – tai vargina ir erzina. Patartina susidaryti konkretesnį darbų planą ir jo laikytis. Regis, išgirsite replikų dėl įvaizdžio, stiliaus.

ŽUVYS. Gali būti, kad atkaklus gerbėjas provokuos jus atkreipti į jį dėmesį ar net leistis į avantiūrą. Tikrai nederėtų rizikuoti šeimos stabilumu ir interesais dėl abejotinos pramogos.

Geros dienos!

Daiva Krunglevičienė (ELTA)

Share this post

Parašykite komentarą