Spalio 4-oji: vardadieniai, astrologija

Spalio 4-oji – Šv. Pranciškus. Pasaulinė gyvūnijos diena.

Šią dieną švenčiamos Šv. Pranciškaus varduvės. Krikščionys laiko Šv. Pranciškų gyvūnų globėju, tad ši diena buvo paskelbta ir Pasauline gyvūnijos diena. Lietuvoje ji įtraukta į minėtinų dienų sąrašą. Šią dieną skatinama susimąstyti apie gyvūnų apsaugą, teises ir jų priežiūrą.

Spalio ketvirtoji, sekmadienis – 278-oji metų diena (paskutinė 40-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 88 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Edvina, Edvinas, Eivas, Eivenė, Eivenis, Eivė, Eivyda, Eivydas, Mąstautas, Mąstautė, Mąstvilas, Pranciškus (Pranas);

rytoj: Donata, Gilda, Palemonas, Placidas;

poryt: Brunonas, Budvydas, Brutenis, Eismantas, Renata, Renatas, Vytenė.


Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.26, leidžiasi 18.49. Dienos ilgumas – 11.23.

Šiandien – ketvirtoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Svarstyklių ženkle.


Protingos mintys:

„Kuo rimtesnis veidas, tuo nuostabesnė šypsena“ (F. R. Šotabrianas).


Astrologinė prognozė spalio 4-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Domėsitės galimybėmis geriau susitvarkyti buitį, lengvatinėmis sąlygomis ką nors įsigyti, įsirengti. Būsite pasiryžę papildomai padirbėti, kad papildytumėte šeimos biudžetą, pagerintumėte gyvenimo sąlygas. Galima nauda iš nuomos, žemės ūkio ar kt.

JAUTIS. Regis, nuo pat ryto jus kažkas ves iš kantrybės savo pamokymais ir priekaištais. Galiausiai jums gali pristigti susivaldymo ir tuomet pratrūksite. Jūsų reakcija gali būti neįprasta. Saugokite sveikatą, nervus.

DVYNIAI. Galimi kontaktai su medicinos institucijų darbuotojais, ligoniais arba su keistais, mįslingais žmonėmis. Galimas pokalbis, kuris padarys jums didelį įspūdį ir gal net nulems svarbų pasirinkimą.

VĖŽYS. Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, reikštis socialiniuose tinkluose, komentuoti. Galbūt netikėtai sutiksite seną pažįstamą, gausite kvietimą kažkur sudalyvauti arba jums siūlys intriguojamą virtualią pažintį.

LIŪTAS. Diena palanki ypatingiems susitikimams, renginiams, tik svarbu turėti savo nuomonę, naujų idėjų, nebanalių minčių. Pasižymėsite gana laisvomis pažiūromis, tačiau jums vis tiek gali pristigti tolerancijos klausantis oponuojančių veikėjų.

MERGELĖ. Sugebėsite į daug ką pažvelgti naujai ir gana optimistiškai. Vertinkite protingus patarimus, įsiklausykite į negirdėtas mintis. Galite sužinoti kažką svarbaus iš nemažai pasaulio mačiusio asmens.

SVARSTYKLĖS. Jums derėtų apsispręsti dėl savo dvilypių norų ir troškimų, atskirti, kur jūsiškiai interesai, o kur partnerio, kitų žmonių. Jeigu savirealizacija reikalauja bendrų finansų, reikia objektyviai pasverti prioritetus.

SKORPIONAS. Būsite nusiteikę neoficialioje aplinkoje susitikti su draugais, bendraminčiais, įtakingais veikėjais. Galimas turiningas laiko praleidimas. Kita vertus, labai lengva susipykti su artimu žmogumi, partneriu.

ŠAULYS. Rūpės ūkio darbai, grybavimas, bulviakasis ir pan. Žinoma, to imsitės, jeigu gerai jaučiatės. Ši diena gali išryškinti sveikatos problemą. Saugokitės pavojingų gyvių ir gyvūnų.

OŽIARAGIS. Šiandien nenuobodžiausite, nes panorėjus šalia atsiras gerbėjų ir draugų. Galbūt teks daugiau bendrauti ir su augančia karta. Kažkas iš pašnekovų atskleis dar nepažintą savo asmenybės pusę.

VANDENIS. Šiandien būkite dėmesingi šeimos nariams, tačiau neužmirškite ir savęs, asmeninių pomėgių. Pasilepinkite gardesniu kąsneliu, pasidairykite ko nors gražaus savo kūnui ir sielai. Galite įsigyti originalų daiktą.

ŽUVYS. Būsite linkę tartis svarbiais klausimais su draugais, giminaičiais, kaimynais. Nepraleiskite pro ausis įmantrių idėjų, pasiūlymų – gali nuskambėti vertinga užuomina.

Geros dienos!

Valentina Gudienė (ELTA)

Share this post

Parašykite komentarą