Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2022

Didžiajame šeimos gynimo marše-2021 pajutome savitarpio pagalbos, meilės, vienybės ir tiesos jėgą. Pakilo stipri, graži, atsakinga už save ir jauna Lietuva – mamos ir tėčiai su vaikais ant rankų. Ateities Lietuva.

Vienu, net dideliu įvykiu neįmanoma pašalinti to, kas kaupėsi dešimtmečiais ir atnaujinti valstybę, pašalinant laisvės privatizuotojų ir tautos naikintojų darbų pasekmes. Po to vykusiuose protestuose, akcijose, mitinguose ir iniciatyvose telkėsi visuomenės jėgos, kūrėsi organizacijos ir bendromis jėgomis pavyko pristabdyti globalizmo, genderizmo, tradicijų ir konstitucinių teisių naikintojų planus.

Nors mūsų visų bendromis pastangomis nepriimti antikonstituciniai įstatymai- Partnerystės įstatymas, Stambulo konvencijos ratifikavimas, nepriimtas priverstinis medikų vakcinavimas, atšauktas galimybių pasas ir pasiekta kitų reikšmingų pergalių, tačiau pagrindiniai reikalavimai paleisti vyriausybę ir laikytis Konstitucijos vis dar ignoruojami.

Nemokšiški ir neatsakingi valdžios veiksmai turės ilgalaikių neigiamų pasekmių šalies ūkiui, žmonių gyvenimui ir valstybės stabilumui. Užuot pradėjus dialogą su pilietine visuomene toliau gilinamas supriešinimas ir susiskaldymas, kas prasidedančios geopolitinės krizės sąlygomis kelia grėsmę ne tik šeimoms, bet ir valstybės likimui.

Pakilkime ir telkimės toliau kovai Už savo šeimą, UŽ savo Tautą, UŽ mūsų garbingą istoriją, Už mūsų nepakartojamą kalbą, Už mūsų Konstituciją ir Už tikrąją demokratiją. Laisvės niekas už dyką nedalina, jos turime tiek, kiek patys bendromis jėgomis pasiimame. Nemažai jau pasiekta, bet tai tik ilgo pergalingo kelio pradžia ir mes visi kartu jį nueisime.

Mes ne vieni. Su mumis protėviai ir visi tie, kurie krito už Lietuvą. Su mumis motinos, broliai ir seserys, kurie nesulaukė šios akimirkos. Mūsų Tėvynė bunda, Lietuva yra gyva, mūsų yra daug ir esame vieningi, nes Dievas, tiesa ir šviesa yra mūsų širdyse.

Susitiksime gegužės 15-tąją Vilniuje, Vingio parke!

Plačiau: Nuoroda Facebook

Lietuvos Šeimų Sąjūdis

Share this post

Parašykite komentarą