Ignalinos baseinas „verda” nuo vaikų

Pas kaimynus:

Ignalinos rajono savivaldybės administracijos informacija

Ignalinos plaukimo klubas tęsia savo darbus mokymo plaukti srityje. Pirmoje dienos pusėje Ignalinos baseinas ,,verda” nuo vaikų. Bendradarbiaudamas su Lietuvos plaukimo federacijos informacijos ir paslaugų biuru, Ignalinos ir Švenčionių rajono savivaldybėmis klubas šiemet moko plaukti apie 300 pradinukų iš Ignalinos, Vidiškių, Didžiasalio, Dūkšto, Daugėliškio, Švenčionių, Švenčionėlių ir net Pabradės. 

Projekte ,,Mokausi plaukti ir saugiai elgtis vandenyje“ dalyvauja per 8 tūkstančius mokinių iš visos Lietuvos. Daugiau informacijos apie šį projektą galima rasti čia: https://mokausiplaukti.lt/2021/10/13/mokymosi-plaukti-pamokas-pradejo-8-tukst-pradinuku/.

Baseine vyksta ir projektas ,,Pirmoji pažintis su vandeniu“, kuriame dalyvauja Ignalinos ,,Šaltinėlio“ mokyklos priešmokyklinukai. Projektą remia Ignalinos rajono savivaldybė. Mažieji ignaliniečiai mokosi pažinti vandenį, kvėpavimo, slinkimo, plūdrumo pratimų. Gabiausieji jau geba nuplaukti visą baseiną ir net ištraukti įvairius žaislus nuo dugno. Vaikučius plaukimo paslapčių moko du jauni treneriai Dovilė Mikoliūnaitė ir Mikas Juodagalvis.

Plaukimo treneris E. Rakitinas

Share this post

Parašykite komentarą