Pareiškimas

Dėl bandymų Lietuvos šeimų sąjūdį
panaudoti politiniams tikslams

2021 m. spalio 28 d.

Pastaruoju metu intensyvėja pasirengimas būsimiems Seimo rinkimams, kuriasi naujos partijos ir politinės organizacijos, savo veiklą atnaujinti imasi senieji politiniai dariniai.Lietuvos šeimų sąjūdis sveikina piliečių iniciatyvas laisvai burtis į asociacijas ir organizacijas, ginti savo interesus ir imtis politinės veiklos.

Tačiau vis dažniau mus pasiekia žinios, kad kai kurių partijų lyderiai ir atstovai susitikimuose su žmonėmis teikia klaidingą informaciją, esą šiuose politiniuose žaidimuose vienu ar kitu būdu dalyvauja, jiems pritaria ar netgi remia Lietuvos šeimų sąjūdis. Taip pat yra ir kitų bandymų panaudoti Lietuvos šeimų sąjūdžio vardą įvairių politinių darinių interesais.

Pareiškiame, kad Lietuvos šeimų sąjūdis buvo, yra ir bus nepolitinė, nepriklausoma nuo bet kokių politinių partijų piliečių asociacija ir politinių užkulisinių susitarimų su politinėmis partijomis nerengia.

Ginsime šeimų interesus, Lietuvos Respublikos Konstituciją ir dirbsime Lietuvos piliečių labui kaip visuomeninis judėjimas.

Lietuvos Šeimų Sąjūdžio pirmininkas
  Raimondas Grinevičius



Share this post

Parašykite komentarą