LŠS pareiškimas dėl koordinacinės Tarybos

Lietuvos šeimų sąjūdis pareiškia, kad apgaulingai ir veidmainiškai, remiantis pandemijos suvaldymo pretekstu, šalyje bandoma įteisinti diktatūrą ir antikonstitucinę, tarptautines konvencijas pažeidžiančią piliečių segregaciją.

Įvedamas Galimybių pasas ir pamatines žmogaus teises pažeidžiantys apribojimai, visuomenės supriešinimas pasiekė kritinį lygį. Tokia situacija kelia realią grėsmę piliečių gerovei, visuomenės rimčiai, valstybės stabilumui ir išlikimui.

Lietuvos šeimų sąjūdis praneša, kad tęsiama registracija į Koordinacinę tarybą, kuri spręs klausimą dėl visuotinio politinio streiko ir būdų išvesti Lietuvą iš politinės krizės ir atstatyti Konstitucijos veikimą.

Kviečiame prie Koordinacinės tarybos jungtis šalies profsąjungas, verslo subjektus, darbo kolektyvus, opozicines ir neparlamentines partijas, asociacijas ir bendruomenes, savivaldybes, seniūnijas ir kitas visuomenines organizacijas – juridinius asmenis.

Apie Koordinacinės tarybos posėdžio vietą ir laiką bus pranešta kiekvienam užsiregistravusiam dalyviui asmeniškai.

Registruotis prašome elektroniniu paštu: r.grinevicius@seimusajudis.lt, nurodant organizaciją, jos atstovą ir kontaktus.

Dalyvausiančių organizacijų vadovus prašysime turėti tapatybę patvirtinančius dokumentus, organizacijų atstovus – vadovo patvirtintą įgaliojimą.

Su pagarba
——————–
Arvydas Daunys

Share this post

Parašykite komentarą