„Lietuvos Šeimų Sąjūdis“ dėkoja parėmusiems žmonėms ir skelbia rugsėjo 10 protesto akciją

Kaip žinia, Lietuvos Šeimų Sąjūdis kaip juridinė organizacija buvo užregistruotas rugpjūčio 2 dieną ir jau 7 dieną įvyko LŠS suvažiavimas, kurio metu buvo patvirtintos-papildytos pateiktos judėjimo veiklos gairės bei tikslai.

Buvo atidaryta LŠS banko sąskaita į kurią visos Lietuvos žmonės ėmė aukoti savo lėšas, siekdami bendrų tikslų ir finansiškai paremti judėjimą.

Iki šios dienos yra paaukota beveik 3 tūkstančiai eurų, kurie bus panaudoti visos Lietuvos žmonių vardan, siekiant paversti mūsų valstybę vėl priimtina gyvenimui joje.

LŠS atskirai dėkoja šiems žmonėms:

JONAS G., RITA B. , ALDONA Č., EVALDAS M., ROMANAS K., EGIDIJUS L., ROLANDAS M., RAIMONDAS B., NIJOLĖ A., SIMAS V., JOLANTA V., STASYS S., ARIMANTAS R., ALBINAS G., RIMANTAS V., VYTIS J., BIRUTĖ T., JOLITA Č., ROMANAS J., LINA I., STASYS S., IRMA T., JŪRATĖ S. IR DU VERSLO SUBJEKTAI KURIŲ PAVADINIMŲ DĖL SUPRANTAMŲ PRIEŽASČIŲ NEMINĖSIME.

Norime priminti, kad asociacija „Lietuvos Šeimų Sąjūdis“ tuo pačiu yra ir „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021“ organizatorė, jo išsikeltų tikslų paveldėtoja bei siekėja. Tų tikslų ir veiklos gairių, kurių sąrašas jau gerokai išplėstas, programą – galima rasti šiuo adresu: https://seimusajudis.lt/lietuvos-seimu-sajudzio-programa/

Tuo pačiu LŠS primena, jog rugsėjo 10 dieną Vilniuje įvyks eitynės-mitingas, kurio metu bus pareikšti reikalavimai Lietuvos teritoriją laikinai administruojantiems asmenims ir prašo paremti palaikančius žmones šią protesto akciją.

Jūsų pinigai bus panaudoti garso įrangos, scenos nuomai, apsaugai, kurią privaloma samdyti, su tikslu, kad iš sistemos pusės nepasikartotų rugpjūčio 10 d. scenarijus.

Turėsime ir savo apsaugą, sudarytą iš savanorių, kurie seks ir užkardys bet kokius bandymus išprovokuoti panašius įvykius. Mitingas bus taikus ir masinis, kuriame dalyvaus žmonės iš visos Lietuvos, politinės partijos, visuomeniniai judėjimai ir ištisi regionai.

Viešoje erdvėje ir žiniasklaidoje Vilniaus savivaldybė tvirtina, kad visi viešų akcijų derinimai, tame tarpe ir rugsėjo 10 d. mitingo – yra sustabdyti ar atšaukti. Tačiau LŠS pirmininkui Raimondui Grinevičiui susisiekus su atsakingai Vilniaus savivaldybės asmenimis telefonu ir pareikalavus šią informaciją patvirtinančio dokumento kopijos, jie šią informaciją paneigė.

Tuo pačiu klausimu į savivaldybę mes kreipėmės raštu. Atsakymas kol kas negautas. Todėl šiuos savivaldybės pareiškimus galima traktuoti kaip dezinformaciją ir visuomenės klaidinimą.

Kaip visada anksčiau tvirtino Lietuvos Šeimų Sąjūdis, taip sako ir dabar – rugsėjo 10 d. protesto akcija įvyks bet kokiomis sąlygomis ir bet kokiu oru.

Paremti rugsėjo 10 protesto akciją galima į LŠS banko sąskaitą:

Gavėjas: Lietuvos Šeimų Sąjūdis
Sąskaitos numeris: LT71 7181 8000 0870 0690
SWIFT (BIC) kodas: CBSBLT26
AB Šiaulių banko kodas: 71800
Mokėjimo paskirtyje nurodykite: Parama “rugsėjo 10 mitingui”

Su pagarba
——————–
Arvydas Daunys

Share this post

Parašykite komentarą