„Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″ – ginti reikia jau ne tik Šeimą, ginti reikia visą Lietuvą

Vakar įvyko „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″ (toliau Maršas) organizatorių surengta eilinė kas savaitinė vaizdo konferencija, kurioje buvo pasidalinta naujienomis apie šio protesto žygio rengimo eigą.

Pažymėtinas vieno iš dalyvavusių Maršo organizatorių, Artūro Orlausko pasisakymas, kurį pateiksime atskirai:

Mūsų puslapyje „Šeimų Sąjūdis” yra patalpinta deklaracija, kurioje kalbama apie tai, kokie yra mūsų tikslai ir siekiai. Bet, iš tikrųjų jau matosi, jog čia jau ne „Šeimos Gynimo Maršas” – tai yra Lietuvos Gynimo Maršas, Tėvynės Gynimo Maršas, nes problemų kiekvieną dieną vis daugėja.

Išsigandę valdantieji, ta grupelė panikoje esančių Seimo narių, jie skubos tvarka pradeda priiminėti įvairiausius projektus, kurie apskritai su sveiku protu susipykę…

Pastarosiomis dienomis skaitome, kad Gentvilas (Simonas), aplinkos ministras, liberalas (nepamirškime), siūlo padidint mokesčius už gręžinius, vos ne už šulinius, gąsdina baudomis iki 5000 eur, ta prasme žmonėms, kurie seniai išsigręžę, nori padidinti taršos mokesčius už automobilius, ir visa tai yra krizės metu…Einant absoliučiai prieš visą logiką..

Tie partnerystės įstatymai, Stambulo konvencijos projektas, visa tai grūdama verčiantis per galvą, ir čia jau akivaizdu, visi supranta, kad juos reikia vyti iš ten.

Tai,  „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021″ metu, vienareikšmiškai kelsim ultimatumo klausimą – arba jie susitvarko ir pradeda dirbti Lietuvai, o jeigu jie nori dirbti dar kažkam – tegu važiuoja ten, kur (ir kam) nori dirbt. Tenai, į savo Briuselį – tegu ten sėdi ir jiems dirba. Nes visai tai, ką jie čia sėdi ir „mala šūdą”, atsiprašau už negražų žodį, – mums netinka.

Tai netinka mums, tai netinka visai Lietuvai ir mes savo reikalavimus surašysim, bet nenešime jų tai, kaip parašų dėžes Čmilytei, kuri kaip beždžionė (pažodžiui) maivosi ten atsisėdusi ir vaidina, kad tie parašai nėra žmonių.

youtube nuoroda:

Gerbiama, Čmilyte, kol kas dar sakome „gerbiama”, sugrįžkite į sveiką protą ir pradėkite mąstyti, nes nušluosim visą tą Seimą. Visų pirma, kiekvienam Seimo nariui atnešim į namus savo reikalavimus su laiškais. Į namus atnešime. Atnešime žmonoms, tėvams, vaikams, giminėms artimiesiems.. kaimynams perduosim, kad visi pažiūrėtų į akis. Kam jūs dirbat ir kodėl jūs dirbat.

Jūs davėt priesaiką, ir ją laužote, ir trypiate kiekvieną dieną.

Jau visiems darosi aišku, kai premjerė pasako, kad „laukiam nurodymų”, – premjerė, antras žmogus valstybėje sako „laukiam nurodymų”! – Iš kur, iš ko?

Prezidentas nurodymų neduoda, Seimo pirmininkė neduoda, reiškia nurodymai ateina iš kažkur – daryti, kad būtų visiems blogiau. Kokiame cirke mes čia gyvename?!

Tokiomis sąlygomis visiems normaliems žmonėms tampa aišku, kad reikia ginti ne tik Šeimas, ne tik vyrą, žmoną, vaikus, mamas, tėvus, – reikia ginti visą Lietuvą. Reikia ginti mūsų istorines vertybes, reikia ginti kalbą, reikia ginti istoriją, mūsų simbolius, miškus, laukus – VISKĄ reikia ginti!

Net nori uždrausti kalbėti, mintis reikšti. Už galvojimą žada bausti. Tai tokio durnyno dar nebuvo niekada.

Kiekvienam blaiviai mąstančiam žmogui aišku, kad nepaliksime mes šitų kvailių susirinkusių Seime va šitaip daryti tai, ką jie nori.

Jie turi daryti tai, ką nori Lietuvos žmonės ir kam prisiekė Seime.

Jie privalo laikytis Konstitucijos, o ne trypti ją kojomis.

Ir nesvarbu ką ten atleistas seniai su pasibaigusiu galiojimo terminu Konstitucinio Teismo pirmininkas (D.Žalimas) sėdintis vis dar kiauksi, kad net tiesiogiai mero rinkimai (pažeidžia Konstituciją) – žmonės neturi teisės rinktis sau mero!

Sėdi bičas, kurio niekas nerinko, ir jisai pradeda pasakoti visiems ką jūs turite dabar daryti.

Cirko užteks. Gana!

Arvydas Daunys

Share this post

Parašykite komentarą