Planai sutvarkyti apleistą vandentiekio įmonės bazę

Pas kaimynus:

Ignalinos rajono savivaldybės administracijos informacija

Ignalinoje dar vis yra vietų ir pastatų, kurie miestui nedaro garbės. Vienas tokių – vandentiekio įmonės teritorija ir labai prastai atrodantys ir daugeliui akis badantys pastatai, kurie  yra reprezentacinėje vietoje, šalia Gavio ežero, poilsio, sveikatinimo ir pramogų tikslams numatytų sklypų. 

Pastatai matomi visiems, einantiems ir važiuojantiems į Ignalinos paplūdimį, kuris ypač vasarą sulaukia daug poilsiautojų. Paplūdimyje turėtų atsirasti vandens pramogų parkas, viename iš sklypų planuojama pastatyti keletą poilsio namelių.  

UAB „Ignalinos vanduo“ pastatus įsigijęs dabartinis jų savininkas savivaldybę informavo, kad bus rengiamas projektas dėl šių pastatų ir teritorijos pritaikymo viešbučio su SPA ir maitinimo paslaugomis bei sporto kompleksu statybai. Detalesnę informaciją žadėta pateikti vėliau,  specialistams atlikus esamų pastatų būklės įvertinimą. Naujajam savininkui belieka palinkėti, kad jam pavyktų įgyvendinti savo tikslus ir ši vieta taptų traukos objektu bei reprezentuotų Ignaliną kaip kurortinę vietovę.  

UAB „Ignalinos vanduo“ pastatai (gamybinis-buitinis pastatas, garažas, sandėliai), esantys Turistų g. 30 Ignalinoje, buvo parduoti tiesioginiame viešajame aukcione 2020 m. lapkričio 12 dieną (aukcionas paskelbtas įmonės ir savivaldybės interneto svetainėse, laikraštyje „Mūsų Ignalina“).

Parengė Lina Kovalevskienė,

Share this post

Parašykite komentarą