Utenos rajono savivaldybės merui ir Savivaldybei – gyventojų padėkos

Utenos rajono savivaldybės administracijos informacija

Utenai vis greičiau atsikratant žvyruotomis gatvėmis gražėjančiam miestui abejingi nelieka ir jo gyventojai. Džiugu, kad pozityviai nusiteikę uteniškiai už nuveiktus darbus, asfaltuotas gatves ir tvarkomą miestą nepamiršta padėkoti Utenos rajono savivaldybės merui Alvydui Katinui ir Utenos rajono savivaldybei.

Štai visai neseniai savivaldybės meras Alvydas Katinas gavo Sodų bendrijos „Voverynė“ bendruomenės atstovų padėkos laišką, kuriame Virginija Ūdraitė-Klimavičienė dėkoja savo tėvelio, buvusio bendrijos pirmininko, Bronislavo Ūdro ir visų sodininkų vardu. Laiške rašoma: „Sodų bendrijos „Voverynė“ buvęs pirmininkas Bronislavas Ūdras ir visi sodininkai nuoširdžiai dėkoja Jums, savivaldybės darbuotojams, kelininkams, kurie per trumpą laiką išpildė SB „Voverynė“ sodininkų prašymą sutvarkyti labai sudėtingą automobilių eismui kelio atkarpą link SB „Apynėlis“. Šioje atkarpoje buvo paklotas asfaltas, sutvarkyti kelkraščiai, vandens perlaidos. Ačiū labai labai! Kuo geriausių dienų ir sėkmės Jūsų tolesniuose darbuose!“

Dar spalio pabaigoje Utenos rajono savivaldybės merą pasiekė uteniškės Birutės Reikalienės laiškas, kuriame dėkojama už sutvarkytas Nemeikščių ir K. Ladygos gatves. Moteris rašo: „Dėkojame dėl įrengtos asfalto dangos. Darbai beveik užbaigti ir K. Ladygos, Nemeikščių gatvių gyventojai labai džiaugiasi. Linkiu SĖKMĖS tolimesniuose darbuose!“.

Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, taip pat ir savivaldybės administracijos specialistai nuoširdžiai džiaugiasi, kad jų darbas yra pastebimas ir įvertinamas. Kiekvienas uteniškių padėkos žodis, žinutė ar laiškas įkvepia ir suteikia daugiau paskatų darbuotis miesto ir rajono labui.

Esame taip pat dėkingi rajono gyventojams už jų geranoriškumą ir bendrystę.

Share this post

Parašykite komentarą