Lapkričio 27-oji: vardadieniai, astrologija

Lapkričio dvidešimt septintoji, penktadienis – 332-oji metų diena (penktoji 48-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 34 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Almanta, Almantas, Girvydė, Maksas, Maksima, Maksimilijonas, Skomantas, Skomantė, Skomina, Skominas, Vergilija, Vergilijus, Virgas, Virgilija, Virgilijus;

rytoj: Egmontas, Eidenė, Eidenis, Gintenė, Gintenis, Gintilas, Gintilė, Rimgauda, Rimgaudas, Rimgaudė, Rufas, Steponas, Vakarė;

poryt: Butvydė, Daujota, Daujotas, Daujotė, Friderika, Fridrichas, Fridrika, Fridrikas, Imantas, Imantė, Imina, Iminas, Iminė, Saturninas.


Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.11, leidžiasi 16.01. Dienos ilgumas – 07.50.

Šiandien – šeštoji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Šaulio ženkle.


Protingos mintys:

„Palaikyti gerą sveikatą yra pareiga, kitaip mes nesugebėsime palaikyti stiprių ir švarių minčių“ (Buda).


Astrologinė prognozė lapkričio 27-ajai, penktadieniui

AVINAS. Atrodysite pretenzingi. Turbūt reikalausite to, kas jums priklauso, arba to, kad kiti tuoj pat atsakytų už savo poelgius bei darbus. Vargu ar ši jūsų pozicija ir būsena ką nors tenkins. Galite įgyti priešų.

JAUTIS. Su nerimu lauksite kažkokių rezultatų, atsakymų arba finansinių atsiskaitymų. Saugokite vertybinius popierius, santaupas, nesigirkite pajamomis, brangiais daiktais.

DVYNIAI. Šiandien jums gali pasirodyti, kad geri norai pavirto tuščiomis kalbomis bei pažadais. Lengva prisidaryti bėdų per neatsargumą, intrigų kurstymą, svaigalų ar kvaišalų vartojimą. Tykos ir infekciniai užkratai.

VĖŽYS. Nemalonus pokalbis arba suteikta informacija gali sugadinti nuotaiką. Tikriausiai ignoruosite perspėjimus ir pulsite ieškoti palaikančiųjų. Laikykitės profesinės ir žmogiškos etikos, būkite objektyvūs.

LIŪTAS. Daug kam užkliūsite, ypač jei stengiatės atrodyti pranašesni, protingesni už kitus, lyderiauti. Net draugai ir artimieji nepagailės kritikos. Kita vertus, jūsų pastangos kažko pasiekti gali pasiteisinti. Tik nieko gero, jeigu per didele kaina.

MERGELĖ. Jeigu reikia rimtai mokytis arba ieškotės darbo, gali kilti rūpesčių, trikdančių planus. Galbūt nerimo sukels į problemas įsivėlęs artimas žmogus. Pavojingos būtų kelionės. Nederėtų pasitikėti užsieniečiais.

SVARSTYKLĖS. Galimas įvykis, dėl kurio nerimausite, išgyvensite. Regis, jausite apmaudą dėl artimo žmogaus bandymo jumis pasinaudoti ar kt. Galite patirti žalą.  

SKORPIONAS. Diena bus gana įtempta. Nusimato netikėtumas, išmušantis iš pusiausvyros. Galite pasijusti sutrikę dėl kitų žmonių pretenzingumo, ekscentriškų išsišokimų ar gobšumo. Tykos įvairūs pavojai.

ŠAULYS. Jums šiandien bus sunku įtikti, daug reikalausite iš kitų ir savęs. Dalykiniai pokalbiai nuteiks nemaloniai. Galimas ūmus sveikatos sutrikimas arba netikėta techninė problema.

OŽIARAGIS. Šiandien gali kilti nesusipratimų, ginčų dėl vaikų auklėjimo, pagalbos senyviems artimiesiems ir pan. Jums atrodys, kad daug darote, o sulaukiate nedėkingumo. 

VANDENIS. Būsite dirglūs, neramūs. Šeimos mikroklimatą gadins per didelis jūsų priekabumas. Ir jūs patys šiandien galite susidurti su neatsargiais, netaktiškais žmonėmis, patekti į avarinę situaciją.

ŽUVYS. Gali kilti problemų dėl neteisingai suprastų kitų žmonių reikalavimų arba emocinių poreikių. Daug lems mokėjimas naudotis informacija ir jūsų empatija. Nežiopsokite kelyje, nes galite išprovokuoti avarinę situaciją.

Geros dienos!

Daiva Krunglevičienė (ELTA)

Share this post

Parašykite komentarą