Astrologinė prognozė kitai savaitei, lapkričio 2–8 dienoms.

AVINAS

Savaitės pradžioje būsite nusiteikę bendrauti, viskuo domėtis, todėl galite išsiaiškinti ne vieną jus dominantį dalyką. Skirsite laiko įvairiems smulkiems reikalams, mokymuisi, informacijos tvarkymui. Kita vertus, lengva paskleisti gandus, jeigu gautos informacijos nepatikrinsite. Nuo savaitės vidurio turbūt teks nukreipti dėmesį į šeiminius rūpesčius, artimo žmogaus problemas. Savaitgalį jūsų norai viršys galimybes, o pagundos bus svarbesnės už ramybę ir saugumą. Verčiau pasaugokite save, o ypač vaikus.

JAUTIS

Šią savaitę mintys ir kalbos dažnai suksis apie politiką, pareigas, verslą, pinigus. Galbūt įsigysite planuotą prekę, įvykdysite svarbią verslo operaciją, sudarysite sutartį ar pan. Tačiau galite gauti ir abejotiną pasiūlymą, kuriam sunku atsispirti. Nuo jūsų elgesio su kitais žmonėmis labai priklausys ir bendra nuotaika, ir galimybės. Gali būti, kad nerimausite dėl mokymosi ar kitokių su informacija susijusių reikalų, numatomų atsiskaitymų, žinių patikrinimo. Savaitgalį jūsų dėmesį glemšis buitis, šeima.

DVYNIAI

Šią savaitę jums nesinorės sėdėti be darbo, tačiau gali tekti riboti kai kurias veiklas dėl karantino ar kitų priežasčių. Regis, daugiau rūpesčių kels vaikai ar augintiniai. Turbūt nekantrausite, jeigu laukiate žinių iš gydymo įstaigos, kitos institucijos, užsienio arba siuntos, užsisakytos internetu. Įmanomas netikėtumas, kuris išmuš iš pusiausvyros, privers rizikuoti. Savaitės pabaigoje labai domėsitės žiniasklaidos naujienomis. Galbūt patys ruošite publikaciją, interviu, ką nors reklamuosite, mokysitės ir pan.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje jūsų galvoje kirbės realūs ir nerealūs sumanymai, sustiprės intuicija, meninis įkvėpimas. Tačiau jūsų sveikata bus lengvai pažeidžiama ir derėtų ypač saugotis infekcijų, apsinuodijimo. Sunegalavimas arba nemalonios smulkmenos gali užgožti svarbias paskatas, sulaikyti nuo to, ką suplanavote. Įtampos gali kilti dėl nuomonių, vertybių skirtumo bendraujant su artimos aplinkos žmonėmis. Savaitgalį domins pinigų, verslo, nekilnojamojo turto, komforto namuose klausimai ir pan.

LIŪTAS

Šią savaitę tikėtini įdomūs susitikimai, interviu ar pan. Palanku aptarti projektus, aiškintis įvairius klausimus. Kai kuriuos jūsų siekius keis nauji norai, optimizmą žadins kūrybinis įkvėpimas arba susižavėjimas. Antroje savaitės pusėje jau pravartu stabtelėti ir susimąstyti, prieš žengiant svarbų žingsnį. Pasistenkite atskirti melą nuo tikrovės, saviapgaulę nuo realybės. Galbūt vargins prastesnė savijauta, pasireikš infekcijos ar peršalimo simptomai. Savaitgaliui verčiau neprisiplanuokite daug veiklų.

MERGELĖ

Šią savaitę profesinėje veikloje, versle gali būti siūlomos arba priverstinai taikomos permainos. Kažkas gali užstrigti nebespėjus atlikti tai, kas iš tiesų svarbu. Dėl to galbūt daugiau filosofuosite ar naršysite internete nei konkrečiai dirbsite. Kita vertus, mokytis, kurti veikiausiai niekas netrukdys. Savaitės antroje pusėje stenkitės neprarasti savitvardos bandydami susitarti su kitais dėl jums aktualių dalykų. Matydami jūsų supratingumą, aplinkiniai turėtų tapti draugiškesni. Savaitgalis nepalankus sveikatai, pasisaugokite.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę tikėtini realūs ar virtualūs kontaktai su kultūros, švietimo veikėjais, politikais. Turbūt teks pasukti galvą, kaip laiku ir tinkamai įvykdyti rimtą įsipareigojimą, parengti mokslinį darbą, ataskaitą ar pan. Nuo to priklauso jūsų autoritetas ir ne tik jis. Gali būti, kad kartu susidorosite ir su finansine problema. Antroje savaitės pusėje stokosite emocinės pusiausvyros, kantrybės. Iš artimo žmogaus turbūt sulauksite piktų priekaištų dėl savo polėkio, jei jis susijęs su nuotykiais, sportu, abejotinais malonumais.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje sugebėsite susikoncentruoti, įsiskverbti į esmę tiek dirbdami, tiek bendraudami. Regis, jums parūps informacija apie mokesčius, paskolas, finansų politiką. Gali išryškėti jūsų komercinė uoslė. Kita vertus, nerimo kels sveikata. Galbūt su įtampa lauksite kažkokio atsakymo, rezultatų. Šiuo metu jums labai svarbu pasitikėti savimi ir nebijoti permainų. Savaitgalį būsite kažkuo rimtai susirūpinę, tarsi turėtumėte daug nelengvo darbo. Galbūt ruošitės viešam pasirodymui, egzaminui ar pan.

ŠAULYS

Šia savaitę tikėtini svarbūs dalykiniai ir asmeniniai pokalbiai. Galbūt mėginsite tartis dėl bendradarbiavimo, tarpininkavimo, derėtis, ieškoti kompromiso, sudaryti sutartis. Regis, bus svarbu sureguliuoti verslo, paskolų, draudimo reikalus, jei tik tai įmanoma šiuo metu. Jums išties gali pavykti. Deja, nieko gero, jei sumanysite išlieti susikaupusias pretenzijas. Jei pabandysite įgelti dominančiam žmogui, tikslas bus pasiektas, bet laukia nepavydėtinas atoveiksmis. Savaitgalis nepalankus tolimesnėms išvykoms.

OŽIARAGIS

Šią savaitę galite nemažai nuveikti, jei imsitės svarbių darbų, ieškosite reikalingų tiekėjų, prekių, informacijos apie rūpimas paslaugas. Tai, dėl ko pavyks susitarti, tikriausiai atneš naudos. Regis, šiokių tokių problemų sukels sveikatos problema arba nesusikalbėjimas su kolega, klientu ar su kažkuo iš artimųjų. Įvairiai gali pakrypti jūsų santykiai tiek su kolegomis, tiek su antrąja puse. Pravartu derinti interesus, būti lankstesniems. Peržvelkite mitybos įpročius, gyvenimo būdą, rūpinkitės sveikata.

VANDENIS

Šią savaitę didelę vertę jums turės romantiški jausmai, intelektinis ir kūrybinis įkvėpimas, bendravimas su vaikais. Pokalbiai su geranoriškai nusiteikusiais aplinkiniais, jų komplimentai suteiks džiaugsmo, pasitikėjimo savimi. Galbūt savaitei įpusėjus paaiškės, kad turite daug neatliktų darbų. Patartina susidaryti konkretų darbų planą ir jo laikytis. Regis, nerimo signalų sukels sveikata. Savaitgalį tikėtini išgyvenimai, susiję su šeima, partneryste. Tiek, kiek kitiems duosite, atgal negausite, bet galbūt to ir nereikia.

ŽUVYS

Šią savaitę geriausiai jausitės namuose, su šeima, vaikais. Galite išleisti nemažai pinigų, kad patenkintumėte jų ar savo poreikius. Nuosavybės, nuomos reikalai turėtų spręstis neblogai. Kita vertus, jums nelabai seksis būti racionaliems ir konkretiems. Kur kas paprasčiau atrodys manipuliuoti, aptakiai žadėti. Tikėtinas kūrybinis įkvėpimas. Seksis daryti įspūdį aplinkiniams, bendrauti su vaikais, juos auklėti, mokyti. Savaitgalį gali tekti rimtai pasirūpinti artimo žmogaus, augintinio arba savo sveikata.

Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė

ELTA (ELTA)

Photo by Aaron Burden on Unsplash

Share this post

Parašykite komentarą