V. Uspaskichas: geriau paaukosime ministrų postus, bet galėsime įgyvendinti rinkimų programą

Vilnius, spalio 25 d. (ELTA).

Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas teigia, kad su visomis centro-dešinės politinėmis partijomis jo vedama politinė jėga gali kalbėtis apie rinkimų programos įgyvendinimą. Iš galutinių Seimo rinkimų rezultatų V. Uspaskichas sako besitikįs, kad žmonės išsirinks geriausiai jiems atstovaujančią valdžią.

„Sergu“ už tai, kad žmonės pasirinktų tokią valdžią, kuri jiems reikalinga ir nepeiktų jos ketverius metus“, – sekmadienį laukdamas antro turo rezultatų Laisvės TV sakė V. Uspaskichas.

Darbo partijos lyderis taip pat teigė, kad su visomis centro-dešiniųjų partijomis galima kalbėtis.

„Jeigu bus apylygiai, bus galima kalbėti ir su vienais, ir su kitais. (…) Tik apie programą, programinius nuostatus“, – kalbėjo V. Uspaskichas.

Jis nepanoro kalbėti apie tai, kas iš „darbiečių“ galėtų užimti ministrų postus.

„Apie ministrus ir personalijas visiškai nekalbame dabar. Jei kalbėsime dabar, tai tik apie programinius nuostatus, o paskui tik apie personalijas ir postus. Su vienu ar dviem ministrais tikrai nepavyks įgyvendinti jokios programos, todėl čia geriau paaukosime ministrų (postus – ELTA), bet tegul daugiau punktų duoda iš programos (įgyvendinti – ELTA)“, – teigė V. Uspaskichas.

Pirmuoju Seimo rinkimų turu Darbo partija užsitikrino 9 Seimo nario mandatus. Antrajame Seimo rinkimų ture parlamentaro mandato siekia du Darbo partijos atstovai.

Dainora Karklytė (ELTA)

Share this post

Parašykite komentarą