Spalio 26-oji: vardadieniai, astrologija

Spalio dvidešimt šeštoji, pirmadienis – 300-oji metų diena (pirmoji 44-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 66 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Evaristas, Liauda, Liaudas, Liaudgina, Liaudginas, Liaudgintas, Liaudgintė, Liaudys, Mingina, Minginas, Minginta, Mingintas, Vita;

rytoj: Ramojus, Tautmilė, Sabina, Vincentas, Vincas;

poryt: Almana, Almanas, Almė, Almilė, Almis, Daukanta, Daukantas, Daukintė, Gaudrė, Gaudrimas, Gaudrius, Sima, Simanas, Simas, Simona, Simonas, Skirmantas, Simonas, Tadas, Tadė.


Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.09, leidžiasi 17.56. Dienos ilgumas – 09.47.

Šiandien – trečioji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Skorpiono ženkle.


Protingos mintys:

Visada juokaukite tik su protingais žmonėmis“ (P. Buastas).


Astrologinė prognozė spalio 26-ajai, pirmadieniui

AVINAS. Tikriausiai domėsitės medicinos naujienomis, menu, mistika. Kreipsite dėmesį į įvairius likimo ženklus: sapnus, pametimus, atradimus, nuojautas, ieškosite pranašiškos prasmės. Paviršutiniškas bendravimas vargins.

JAUTIS. Šiandien jausis didesnis kolektyvo palaikymas, bendras nuotaikingas pagyvėjimas. Mėgausitės draugystės ryšiais, savo populiarumu, patinkančia veikla.

DVYNIAI. Pasistenkite ramiai išsiaiškinti jus slegiančius klausimus bei nusiteikite rimtiems darbams. Pravartu labiau pasistengti, kad užsitikrintumėte geresnį ar stabilesnį uždarbį.

VĖŽYS. Puiki diena protiniam darbui, veiklų planavimui, projektų aptarimui, vizitams pas valdininkus, teisininkus ir pan. Būsite filosofiškai nusiteikę ir linkę viską vertinti gana objektyviai.

LIŪTAS. Jūs tikriausiai būsite labai užsiėmę pinigų, skolų, nuosavybės ir gerovės klausimų sprendimu. Atrodys, kad finansiniai interesai pernelyg užvaldė jūsų dėmesį ir dėl to nukenčia kitos sritys.

MERGELĖ. Drauge su kitais šiandien galite nemažai nuveikti, aptarti svarbius reikalus, pasidalinti idėjomis. Plėsis bendraminčių ratas, gali atsinaujinti pažintis su jums svarbiu asmeniu. Visgi jausite konkurencinę kovą.

SVARSTYKLĖS. Šiandien būsite darbštūs, disciplinuoti ir tvarkingi. Patinkantis darbas gydys sielą ir kūną. Galbūt įsigysite naują drabužį, darbui ar namų ūkiui reikalingą daiktą.

SKORPIONAS. Ši diena jums turėtų būti palanki daugeliu aspektų. Regis, daugiau laiko ir dėmesio skirsite vaikams, mylimam žmogui, o ir patys to sulauksite. Galima tikėtis ir seniai negirdėtų komplimentų, malonių pažadų.

ŠAULYS. Šiandien jūsų mintys labiausiai suksis apie šeimą, artimus žmones, namų reikalus. Kad ir kuo užsiimate, prioritetą būsite linkę skirti asmeninio gyvenimo aktualijoms.

OŽIARAGIS. Šiandien turėtų neblogai sektis darbai, susiję su žiniasklaida, leidyba, švietimu, reklama, transportu. Tikėtina, kad jums pavyks įgyvendinti tai, ką numatėte.

VANDENIS. Neblogai seksis sudaryti komercines, nuomos, tiekimo sutartis, bet galbūt teks pakoreguoti kai kuriuos planus. Galite susitikti su reikalingais žmonėmis dėl jus dominančių prekių, paslaugų ar tarpininkavimo.

ŽUVYS. Nors būsite emocionalūs ir jautrūs, gana racionaliai spręsite praktinius reikalus, aiškiai žinosite, ko norite ir siekiate. Visgi netikėtumų gali pažerti telefoninis pokalbis, gautas laiškas.

Geros dienos!

Daiva Krunglevičienė (ELTA)

Share this post

Parašykite komentarą