Spalio 6-oji: vardadieniai, astrologija

Spalio šeštoji, antradienis – 280-oji metų diena (antroji 41-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 86 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Brunonas, Budvydas, Brutenis, Eismantas, Renata, Renatas, Vytenė;

rytoj: Butrimas, Eivina, Justina, Justė, Morkus, Renatas;

poryt: Arminas, Brigita, Benedikta, Daugas, Demetras, Galvilė, Sergijus.


Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.30, leidžiasi 18.44. Dienos ilgumas – 11.14.

Šiandien – šeštoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Svarstyklių ženkle.


Protingos mintys:

„Padalink kiekvieną problemą į tiek dalių, kiek įmanoma ir būtina tam, kad ją išspręstum“ (R. Dekartas).


Astrologinė prognozė spalio 6-ajai, antradieniui

AVINAS. Pavojai, nuostoliai šiandien tykos kelyje, reikaluose su technika. Jeigu tvarkysite dokumentus, aklai nepasirašinėkite, nes galite nukentėti dėl neįsigilinimo į sąlygas. Galite kažko neįvertinti, neapskaičiuoti, todėl būkite atidūs.

JAUTIS. Sutelksite dėmesį į materialius dalykus arba į jums aktualią konkurenciją dėl norimos pozicijos, įtakos sferos. Ji gali stiprėti ir aštrėti. Galbūt sulauksite užsisakytos siuntos.

DVYNIAI. Ši diena vers pasirūpinti nebaigtais darbais, sveikata. Lengva pasiduoti nevykusiai pagundai ir nuvilti aplinkinius. Nepiktnaudžiaukite kitų žmonių pasitikėjimu bei savo tarnybine padėtimi.

VĖŽYS. Regis, kažkas jus privers pasijusti nejaukiai ir nesaugiai. Tikėtinas nerimas dėl sveikatos, klasta, melas, nelegali veikla ar jos išaiškinimas, intrigos. Saugokitės vagių, šmeižto.

LIŪTAS. Šiandien jums seksis daryti įspūdį aplinkiniams, skleisti įtaką. Visgi nederėtų švaistytis tuščiais pažadais ir prisiimti abejotinų įsipareigojimų, net jei bus jaučiamas kolektyvinis spaudimas.

MERGELĖ. Regis, turite reikalų, susijusių su nuosavybe, pinigais, verslo, finansiniais ar politiniais įsipareigojimais. Gana nelengva bus realizuoti sumanymus net pasitelkus pavaldžius ar pritariančius žmones. Tikėtinas nemalonus pokalbis, komentaras.

SVARSTYKLĖS. Regis, laukia pokalbis su įtakingu asmeniu, sudėtinga teisinė arba finansinė problema. Reikėtų būti pasiruošusiems sutikti netikėtas permainas.

SKORPIONAS. Tikėtina, kad neišvengsite finansinių rūpesčių. Galbūt teks skubiai tvarkyti reikalą, susijusį su paveldėjimu, draudimu, mokesčiais, paskolomis. Jeigu aktualu, pasikonsultuokite su specialistais. 

ŠAULYS. Gali būti, kad konkuruosite dėl patinkančio asmens ar darbo, statuso, bylinėsitės, derėsitės. Tačiau galite daug ką sugadinti savo nekonkretumu ar netaktu.

OŽIARAGIS. Darbas, politika, vaikų ugdymas reikalaus ypatingo atsakingumo ir apdairumo. Galimas kompromituojamas nutikimas. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

VANDENIS. Būkite labai atsakingi, priimdami sprendimus, susijusius su vaikais ir kolektyviniais reikalais. Tikriausiai bus nenuspėjamų situacijų. Būkite atsargūs, jeigu netrokštate pasikeitimų asmeniniuose santykiuose.

ŽUVYS. Šiandien turbūt neišvengsite rūpesčių dėl namų ir artimųjų, kuriems nelabai sekasi. Galbūt didės įtampa dėl numatomų reformų, klibančių pozicijų. Kontroliuokite emocijas.

Geros dienos!

Daiva Krunglevičienė (ELTA)

Share this post

Parašykite komentarą